husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Det finns problem, och PROBLEM.

Kategori: Allmänt

Gjorde min årliga iPhone uppdatering här om dagen och hittade några kodak-moments från när jag åkte hem från Sweden Rock. Satt och läste en övergiven dagstidning i Vaggeryd och fann det lite lustigt att någons problem blir någon annans eftermiddagsgarv.
LOL.

Kör inte rattfulla, ok?

Kategori: Allmänt

Sitter och försöker pussla ihop arbetet nu innan jag åker hem till mina livsnjutningar: kaffe, True Blood och den stora mysiga soffan jag tänker somna i ikväll. Tänker dricka så mycket kaffe så jag däckar lagom till 19.03, om jag inte hittar på något annat som är mer moget. Vädret verkar inte fatta att det ska vara oregnigt på mina lediga timmar, så det ser ut som att jag får sitta hemma och uggla. Med tanke på att min cykel lever nu, och lyckan är densamma som vid ett presidentval där rätt person vann. Happy.Hittade denna typ på ett community som är helt pantad. Eller oj, menar han är en texan!

En sorg. En lösning.

Kategori: Allmänt

Ett besök hos medicinmannen senare och min arm känns okej, om okej är smärtan som kan mätas vid en lättare förlossning. Hur som haver börjar kontorsdagen dra sig mot sitt slut och jag är pepp på grill hos mor ikväll. Dock måste jag tillägga att min cykel är paj, som jag skrev igår, och den är änn inte fixad. Lösning? Jo, en spray man sprutar in i däcket, har testat det förut utan vidare resultat. Det såg ut som att min cykel saggade ner trottoaren när jag cyklade. O nice. Men cykla måste jag göra, dör annars. Måste erkänna att det är min nypeppade Spotify lista som lockar mest, älskar att cykla och lyssna på musik.


Det som komma skall.

http://dagensblog.blogg.se/index.html

Pizza Hut!

Kategori: Allmänt

Ja, Örebro har denna fantastiskt feta kedja som råkar vara lokaliserad i närheten av mitt jobb. Lycka! En annan sak som är awesome är att pappa bjuder idag. Puss på honom.


Följ min blogg med Bloglovin

Det är Ben&Jerry jag vill ha!

Kategori: Allmänt

Även om jag nyss har fikat med chokladbollar och annan flyttstädfika kan jag inte låta bli att låta tankarna vandra iväg till ikväll. Min andra halva, aka min syster Fia, ska gotta oss i film och glass hemma hos mig. Det blir gött. Systergos är så otroligt underskattat. Att trycka i sig en bytta B&J glass är att eftersträva. Promenaden hem känns överflödig.


Kaffeenheter idag so far: 7.

Inte onsdag. Röfdag!

Kategori: Allmänt

Ja. Idag har allt gått åt helvete. Inte nog med att jag försov mig, min cykel, fina fina cykel, har ett platt bakdäck. Känns sådär om jag ska vara ärlig. Känslan av att få ett spjut genom hjärtat och bli uppäten av vargar kan möjligtvis mäta sig med att min cykel är paj. Nu ska jag fika. Har inte fått kaffe än.

Nu kan jag sova.

Kategori: Allmänt

Efter en lyckad tvätt av allt som möjligen går att tvätta i mitt hem har jag intagit sängen i hopp om att få insomna till en Rupert Grint film. Ah. Jag vet, mina känslor för honom har ännu en gång uppkommit för fjärde året i rad nu, sommartid, as always. Jag vet att min kära qvinna Pämms kommer googla hans namn i förundran om vem denna dude är, och ja, hon kommer att börja skratta. För att bespara er andra att eventuellt googla hans namn kan jag skriva ut det namn han är mest känd för: Ron Weasley, rödtotten från Harry Potter. Förstår själv inte varför i hela friden jag skulle fatta tycke för honom, kan det vara för att Harry själv är otroligt ohet on/off screen, eller för att jag inte är lesbisk och inte finner Hermione speciellt tilltalande? Jag vet inte. Måste dock tillägga att sexscenen i Cherry Bomb han medverkade i inte gjorde saken bättre. Ingenstans.

Jag dör. Och jag vet att du fortfarande skrattar Pämms.

En måndag. Flera problem.

Kategori: Allmänt

Hade bokat tvättstugan, som för övrigt innehåller en maskin, ett torkskåp och en tummlare. Prick kl 7, då det var min tur att tvätta hade någon tönt slängt in en äcklig matta i maskinen. Notera att detta hände innan mitt morgon kaffe, vilket resulterar i att jag bler hämdlysten och planerade att möta upp den som var ägaren av den äckliga mattan. Väl efter 58 minuter, prick, gick jag ner och träffade duden in the act of trying to leave the crimescene. Men ikke. Berättade vad jag hade på hjärtat, i en lugn och sammlad ton naturligtvis, och fick förhoppningsvis att ta mer hänsyn till sina välmenande grannar. Därefter när jag skulle ta mig efterlängtade cykeltur till jobbet hoppade kedjan 3 gånger(!). Fuck.

Jag känner mig svensk.Ett kvällsgarv.

Kategori: Allmänt

Jag har ett diverse olika profiler på lite olika sidor på internet och ibland, bara ibland, får jag ett mail från någon grunkare som gjort ett tappert försök till att skriva några rader. A for effort.

Ska jag?

Kategori: Allmänt

Funderar på om jag ska unna mig att sluta vid 15 idag, om jag ligger i och fixar det som går att fixas till här på kontoret. Om inte får jag stanna en timma extra, men med tanke på att jag gör lite av måndagens arbete nu känns det som att jag rent teoritiskt skulle kunna sluta tidigare. Har massa jobb att göra hemma också, hon jag hyr lägenheten av kommer hem imorgon och så ska det vara städat och undanplockat och eftersom jag haft fullt upp med kompisar, jobb och familj har i princip stället blivit någon typ av framtida forskningsprojekt över hur ett organiserat kaos påverkar själslivet hos den individuella individen. Puh!
Måste tvätta också.