husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Hemlös.

Kategori: Allmänt

Ja, typ. Känner mig helt off, mitt rum står helt öppet och målarna är på lunch. Har tillbringat hela förmiddagen åt att sitta i köket och kolla på film. Känner mig sjukt seg inför seminariet, verkligen. Vill att rummet ska bli klart nu så jag kan bära in alla grejer igen, känns lite risky att låta allt stå ute i korridoren. Well well, nu bör det av till HLK, min hjärna behöver stimuleras.

Förresten: DET ÄR JUL SNART!


Nu borras det.

Kategori: Allmänt

Ajjjjjj ajjjj ajjjj. Mitt huvud gör så sjukt ont! Bravida byter ut allas lampor så det typ vibrerar konstant i mitt rum, vill sova. Kan inte sova. Ska bli skönt att komma hem till Öret, trots att jag har sjukt mycket kvar att göra (förutom praktiken för den är fixad!!!^^) Det är dax för en lista.
  • Gå upp ur sängen, om en stund.
  • Dra iväg till Sara för julmys, och det kommer bli så sjukt härligt.
  • Gå vidare till STV för julavslutning med världens juligaste mat, pizza.
  • Städa och tvätta.
  • Ringa till snubben som sprängde sig i Stockholm och säga att det han gjorde var omoget. Attentionwhore.

Det sitter i fingrarna.

Kategori: Allmänt

Hittade förresten lite bilder jag målade för några år sedan, den tiden innan jag upptäckte alkohol, killar och kul. Typ.

Jag har fått praktik!

Kategori: Allmänt

Världens coolaste företag, ska sitta med krisplanering hela dagarna i Örebro. Gött. Plus att mitt rum ska målas om, så jag har något mysigt att komma hem till, nice!

Happy face.

Kyss sjukan.

Kategori: Allmänt

Alltså jag blir lack. Varje gång jag pussar på nån så svullnar min hals upp veckan efter. Så sjukt jobbigt. En gång blev jag tillomed så sjuk att jag fick kila ner till vårdcentralen och få antibiotika, så halsen inte skulle svullna mer. Haha, hur blir det i sommar kan man tänka sig?


Kan knappt svälja, vårdcentralen nästa?


Ett värmande sms.

Kategori: Allmänt

Eftersom jag i morse vaknade i Dalvik fick jag åka buss hem till Råslättis, och träffade Falken vid juneporten, lycka! Mådde dock inte speciellt bra, hade sjukt ont i magen och Falken von Awesome trodde det rörde sig om blindtarmen. Efter lite sömn kändes allt mycket bättre, och min mobil hade en mycket rolig konversation.

Notera ^^ efter betalningsskyldig.

Praktikstress, julstress och städstress.

Kategori: Allmänt

Jävla fan alltså, tänkte inte skriva nått om praktiken för bara tanken får mig att må illa. Högskolan är sämst och dumförklarar en när man ber om hjälp. Fick ett mail från praktikansvarig där han skriver att det är studenten som har ansvar att fixa praktikplats. Tro mig, jag har gjort ALLT. Han avslutade mailet med att fråga om jag ville gå till honom och prata om min situation... varför skulle jag vilja det när han raden innan skrev att han inte skulle hjälpa mig? SÄMST HLK!


  • Dessutom är det jul snart, har massa paket att köpa. Dumma tomten att han inte finns.
  • Måste städa mitt äckliga rum också, och lägenheten eftersom folk flyttar ut och städar inte efter sig. Har en miljard bananflugor i köket, tur att jag inte har nån mat kvar.
  • Barn dör av svält.

Ja, vi grillade.

Kategori: Allmänt

Bara för att det är vinter och snö och jävligt grillade vi, bara för sakens skull. Trots extrem rökutveckling och kalla fötter blev det en sjukt lyckad kväll, detta bjuder jag på:

Uppmuntrar er att grilla så här års, det smakade så mycket bättre!

Lucia bakis.

Kategori: Allmänt

Detta är sjukt, min "lugna" vecka blev allt annat än lugn. Haha, vaknade i morse och upptäckte att det var lucia när jag fick syn på en liten söt lucia på väg till dagis lusse. SÅ SÖT! Hon kan inte ha varit mer är 5 år, påminner så mycket om mina syrror i Öret. Kommer bli så kul att komma hem och träffa dom snart! God lusse på er!