husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Känner mig vis.

Kategori: Allmänt

Singel. Trodde inte det var möjligt att vara såhär glad efter att ha gjort slut med någon. Om jag träffar någon som får mig att känna mig såhär lycklig som jag är nu ska jag hålla fast vid den personen. Faktiskt. Men varje förhållande är en lärdom, och det jag har lärt mig hittills av mina förhållanden är:
  • Alkisar som knaprar antidepp är inget att ha. De är tråkiga och osociala.
  • Killar som spelar wow 16 timmar om dagen är oftast arbetslösa, tråkiga och fattiga.
  • Det är bäst att dra efter första stryptaget. Gäller även vid slag, tvingat sex och andra fysiska skadebeteenden.
  • Du är den viktigaste personen i världen, och det är du som ska vara lycklig med ditt förhållande.
  • Det bästa sättet att komma över en kille, är att komma under en annan.

Snigel.

Kategori: Allmänt

Flyg fågel, flyg!

No Kåre.

Kategori: Allmänt

Har vit månad, vilket menas med att jag inte ska festa, vilket betyder att jag dissar kåren idag. Pämms kommer över och vi ska dela på en flaska rosa. Trevligt med onsdagshäng. Känner mig duktig att jag inte ska festa på hela november, nu har jag massa tid över till att fundera på vad som händer efter livet. Eller hur stort universum är. Eller varför folk tycker Nemo är snygg. Blir nog bra. Bjuder på en gammal kårbild.

Löf.

Kategori: Allmänt

Bieber. Kan inte fatta att jag har fått febern. Han är fantastisk.

"People try to tell me
but I still refuse to listen
'Cuz they don't get to spend time with you
A minute with you is worth more than
a thousand days without your love,
oh your love"

En effektiv rabattkupong.

Kategori: Allmänt

Hon heter Emma, aka Pämms. Utan henne hade jag blivit 300 kronor fattigare. Hon kryper ner bland de lägsta hyllorna och gräver fram skatten och finner rabatter man delar. Hon är bäst, på alla sätt och vis.

Klickade ner en grej...

Kategori: Allmänt

Ska tydligen fixa bort celluliter och centimeter från midja och bak. Awesome tänker jag, ska äta nyttigt och bra också. En promenad kanske man ska slänga in... Hur som helst kommer jag vara fit for fight vid nyår, fuck om man mår bra, så länge man är snygg. Näe. Eller inte. Ger inte upp min choklad.

Jävla skitungar!

Kategori: Allmänt

Nästa gång kör jag ner näven i käften på er.

Gå ner i vikt.

Kategori: Allmänt

Eftersom jag vred knät ur led för två månader sen är det viktigt att jag rör på mig för att träna upp benet igen, men eftersom det stundtals gör så fruktansvärt ont och svullnar upp ringde jag för en tid sen till vårdcentralen för att få lite råd om hur jag skulle gå till väga. Efter om och men i telefonen frågade tillslut personen hur mycket jag vägde och bedömde efter mitt svar att jag skulle behöva gå ner cirka 12 kilo för att knät skulle "orka" att läka. Wtf tänkte jag. Jag räknade då till att jag skulle behöva väga 60 någonting, vilket låter som lite med tanke på att jag är 183 stolta centimeter över havet. Frågan är bara hur jag ska göra.


Någon som har gå ner i vikt tips?

Då: Paranormal Activity 2

Kategori: Allmänt

Såhär: Den var hemsk. Jag skrek sjukt mycket, Pämms blundade mycket, och en tjej grät...? Filmen var hursomhelst en bra skräckis, utan massa äckligt rosa blod (haha) och hjärnsubstans som skvätter ut över publiken. Classy.


Se den!

@ Aftonbladets rysligheter

Kategori: Allmänt

Ohå! Trevligt trevligt, temaveckorna på Aftonbladet handlar om det paranormala. Sjukt intressant! Kan för övrigt inte förstå att folk inte tror på det övernaturliga, så outforskat och spännande som det är. Den dagen vi ses vandrande som vålnader vid NK kommer jag att skratta, för vi har ingen chans att veta hur det kommer bli förrens vi är döda.

Vi ändrade oss.

Kategori: Allmänt

Det blev den mysiga familjefilmen Saw 3D istället. Den var helt okej, hade inte sett 3D heller, förutom deluxe på Disneyland och det var sjukt! Så ja, en liten besvikelse i jämförelse. "Splatte" bara ut i publiken två gånger. Och blodet var rosa?! Annars var den sjukt mycket bättre än de tidigare Saw-filmerna. Den inledde som en kung, sen satt man där fastkrokad vid pojkvännens arm. Pinsamt. Har jag gått och blivit en tönt nu också..? Måste säga att det gulliga blodet piffade till det.

Paranormal Activity 2 ikväll då?:D

Nu: Paranormal Activity 2

Kategori: Allmänt

Ska skutta iväg till bion nu med fina killen. Hoppetihopp, någon som har sett den?

SKÄMS!

Kategori: Allmänt

Nicke is going down. Japp, han har officiellt 5 vänner kvar på facebook. Inte speciellt förvånande eftersom han våldtar, vilket nu är allmänt känt i Örebro. Låt oss hoppas att han får den hjälp han behöver. Hans päron försökte fixa hjälp till honom innan våldtäkterna, men psyket nekade, lär er nu jävla fucking Sverige. Hur många kvinnor och män ska behöva spräckas innan ni ser vikten med att ge psykhjälp i förebyggande syfte. FU!
Tycker dessutom att det ska utdelas en gratis sådan till ALLA kvinnor, samt att de borde uppfinna en för killar också. Pronto!

Oh så bra låt!

Kategori: Allmänt

Lyssnar ihjäl mig snart. Om man söker på 3oh!3 på spotify får man en radda med awesomeness, och jag gillar´t.

Yes Jesse!

Kategori: Allmänt

Har ju inte skrivit om hur filmen var igår, och låt mig presentera årets bästa film; The Social Network! Jesse Eisenberg var hur awesome som helst, vill tapetsera mitt rum med honom (just nu pryder fina Johnny Depp mina väggar..) för han är så bäst i allt. Älska älska. Vi vill se Jesse vinka!


Fettsuga för att sedan dricka det.

Kategori: Allmänt

Kollade på Dirty Sanchez, eller vad det nu heter, igår och det var så jävla äckligt. De fettsög en kille och drack det sedan. Tillomed jag som är sjukt tålig (herregud, ville ju bli obducent när jag var 14) fick stänga av tv för jag nästan spydde. Finns det inga gränser för vad man kan tänkas göra för pengar?


Behöver jag berätta hur de kom fram till vem som skulle dricka? Ok jag gör väll det; Rysk roulette med en prostituerad thailändska, den som blev avsugen fick dricka.

Drar till skolan..

Kategori: Allmänt

Ja jag orkar inte känna att jag inte gör något viktigt. Måste fixa en inlämning så den blir bra, och här hemm kan jag göra så mycket annat än det jag ska göra.
Fyfan, känns som att det är måndag, försöker peppa upp mig och hoppas på att McDonalds har öppet så jag kan köpa kaffe. Jävla högtider som fuckar upp allt idag.

Nu: The Social Network

Kategori: Allmänt

Ska springa iväg till bussen för jag ska se The Social Network med världens snyggaste Jesse i! Försök att förstöra min kväll, för det kommer att finnas cola också, massa cola.

Nya glasögon!

Kategori: Allmänt

Såååhääär jättefina är dom! I´m in löfe! Bild kommer sen!

Proactiv, hur det har funkat.

Kategori: Allmänt

Funkar det? Nja, där man har problem blir det ingen skillnad, blir snarare värre (ni ska bara veta hur ont det gör, finnar is no fun). Men där man har fin hud blir det apbra! Lyster och oblank efter 3 veckors användning, och det gillar jag. Huden blir dock väldigt känslig, så om man redan är käslig så ska man avstå helt, det torkar bara ut och man kan börja vara (blä!) i hela ansiktet. Så nu till den stora frågan: kommer jag att fortsätta behandlingen?


- Nej.

Röd dag idag?

Kategori: Allmänt

Hoppas att smarteyes har öppet ialla fall. Annars blir jag vrong. Lämnar Örebro 11.10 och anländer vid 14.01 för att ta mig till stan och hämta ut zä gläses. Hatar röda dagar och hoppas på att de ska utrotas snarast!

Vår kåta kung.

Kategori: Allmänt

Haha. Suck. Tydligen ska en "avslöjande" bok om Konungen af Sweden visa det dubbelliv han lever. Frågan är om ni är förvånade. Jag är inte det. Ingenstans. Nu kommer jag släppa en annan bomb om kungahuset: kungens farfar var bög. SO WHAT?! Låt de sköta sitt, så kan vi bönder fortsätta med våra gråa liv och hoppas på att potatisen kommer att skörda gott iår. Tycker att han gör ett gött jobb iaf.


Kan inte sluta äcklas...

Kategori: Allmänt

Ett av 23-åringens offer blev överfallen vid eurostop och han körde upp en skruvmejsel i underlivet på henne, OCH våldtog på det. Vad är detta för kvinnohat?! Undrar hur rättegången kommer att bli... Varför har vi inte hårdare straff i Sverige. Jävla töntigt. Skattebrott kan man få långt fängelse straff för, men om man förstör en kvinnas kropp och själ får man be till gudarna för att det ska bli ett rättvist straff, vilket det sällan blir... Tankarna går ut till kvinnorna som behövt genomgå detta hemska överfall.

Pepparsprayen och överfallsalarmen är förresten slutsålda i Öret. Fuck.

 

Våldtäktstema, typ.

Kategori: Allmänt

Tro nu inte att jag har hakat upp mig, med det har hänt en till sjuk våldtäkt här i Öret. Tydligen när en manifestation mot våldtäkterna som "skakat" staden våldtogs en kvinna bara några meter bort. Sjukt! Detta hände då 23-åringen var fast. Pekka.

Bild på våldtäktsmannen i Örebro:O

Kategori: Allmänt

Skit! Visade sig att jag vet vem det är, känns helt sjukt! Menar då 23-åringen som blev gripen och har erkännt några våldtäckter. Har ju bild på honom hemma i skolkatalogen. Jag har befunnit mig i samma rum som honom, gaaah, känns overkligt. Äckligt är ordet!

Dricka vin på en Torsdag?!

Kategori: Allmänt

Nope. Var sugen på att gå ut igår, men Örebäst har inget roligt place för oss studenter. Fuck it tänkte jag och hoppas på nästa vecka istället. Kom på igår att jag har vit månad, men en öl då och då dör man inte av. Förstår inte riktigt varför jag har vit månad iofs, är ingen stordrickare i vanliga fall... för att vara student vil säga.Världens bästa värktablett.

Kategori: Allmänt

Är så sjukt mätt så det gör ont. Lindrar med världens bästa medicin, svennekaffe.

Vägen till Pizza Hut!

Kategori: Allmänt

Äntligen! Jag ska äta lunch på Pizza Hut med pappa, bror och syster. Fick en shock när jag såg att den mest försträffliga resturant öppnat i min hemstad, NÄR JAG FLYTTAT. Jag överväger nu att flytta tillbaka om ingen ändring sker, så hej på er som bestämmer sånt: GE OSS PIZZA HUT I JÖNSBO! Så, nu har jag dragit mitt strå till stacken, och för att återfå krafterna åker jag nu och äter pizza.
Helgen!

Kategori: Allmänt

 Åhå hemma i Närkeland igen! Måste säga att helgens bravader var hur awesome som helst. Halloween är en underskattad tradition som kyliga svennar borde välkommna! Öppna hjärtat lite, det är kul att klä ut sig. Och bloda ner sig galet mycket. Sjukt mycket. Väl på åtta glas var det en tjej som spydde ner hela gången från dansgolvet till entreen, hon kommer jag tänka på vid nästa karatefylla, som plåster på såren.