husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Sex dagar kvar.

Kategori: Allmänt

Och jag har tusen saker framför mig. Skynda skynda! Saker att köpa, planera och fixa. Ge mig mer tid tack!

Kundvagnen<3

Kategori: Allmänt

Det var lagom varmt i luften, det var en mörk natt och Goa, Pämms och jag hittade en kundvagn. SÅHÄR kul var det. Det ligger en charm över Råslätt på nått sätt, trots att det brinner till lite då och då. Vi har de bästa lekplatserna och fint ljus på kvällarna, i alla fall när lamporna fungerar... Usch, sommaren i Örebro var seg, sensommaren i Råslätt var awesome!

Världens största marsvin!

Kategori: Allmänt

Förevigade min och Pämms tur ut till överskottsbolaget igår, för där handlar man när man är glamorös och awesome. Som hon och jag är. Jag bara älskar bilder på gnagare! Hamster-in-the-middle-of-feeding är mig absoluta favorit!

Måste lätta mitt hjärta.

Kategori: Allmänt

Vet inte hur insatta folk är i "bloggbråk", och de flesta grunnar sig i trams, men nu om det som hänt Paow och reaktionerna kring att hon var otrogen gör mig frustrerad. Jag försvarar inte hennes handlingar på något sätt, men let´s face it: hon är 17 år och hamnade i ett sällskap med alkoliserade människor som är famewhores. Jag äcklas av Jocksmock eller vad fan han heter, att lägga ut ett samtal där hon pratar med honom i förtroende där hon berättar allt och han ställer ledande frågor. Blä! Han var otrogen mot sin flickvän i tv, och dom skulle förlova sig. Han har ett klipp på sin blogg där han runkar och kommer på handen. Seriöst grabben, sluta hacka på Paow ditt jävla äckel. Och vad fan är grejen med Nemo?! Lågt av dig att ha sex med en som har pojkvän, men det är väll inte första gången det händer... Men som sagt; alkohol kan ställa till det, speciellt om man är omyndig; onödig ånger och krossade hjärtan. Alla som tycker Paow ska byta umgänge räcker upp handen. Jocksmock och Nemo: Klipp er och skaffa jobb!

Härlig helg med synder.

Kategori: Allmänt

Inväntar Pämms då vi ska fördricka oss på livets drycker vin och öl. Har ett ny städat rum och bra musik på spotify, försök att göra kvällen dålig för mig...
Ger er skönaste låten att slappsupa till:

God morgon!

Kategori: Allmänt

Eller nej. Kom och tänka på min pass jag hade vid jul förra året, får ångest när jag tänker på hur tidigt jag skulle jobba... Halv fucking tre mitt i natten. Fattar inte att jag orkade... Till råga på allt försökte taxi chauffören (japp, fick åka taxi då bussarna inte gick...) försökte fixa ett kvart-i-tre ragg under arbetspasset. Haha, tackar gudarna för att jag är student och slipper jobba! För stunden i alla fall. Sen när jag tagit examen hoppas jag på att få ett 9-17 jobb, som alla andra vuxna har. God natt!

Åhå knark!

Kategori: Allmänt

Jag knarkar kaffe. Jag är en seriös kaffeknarkare och har varit det sedan flera år tillbaka. Skulle kunna sitta inne hela dagen och dricka kaffe. Mumma! Förut knarkade jag choklad också, men inte längre, började synas på vågen att man haft för många goda stunder. Men nu ska jag tillbaka till kaffet. Och True Blood.

Trött. Men glad.

Kategori: Allmänt

Fyller år om tio dagar. Det känns fantastiskt kul! Steffy från Pennybridge kommer och besöker mig och vi ska ha apkul! Men idag ska jag och Emma till AhSex. Awesomeness.

Tack SJ.

Kategori: Allmänt

Verkligen. Allt hem till Jönköping kostar guld eller finns inte. FML. Åker hem imorgon bitti då... hoppas jag inte missar seminariet bara. Aja, nu ska jag sträcka på plånboken och shoppa på Marieberg, som är SÅHÄR mycket bättre än A6. Trevlig kyrkkaffe på er alla!

Najs fredag!

Kategori: Allmänt

Drog omkring på kontoret och plockade ihop en goodiebag till Pämms. Sjukt kul! Hittade allt möjligt att dra med mig hem till Jönsland^^ Väl hemma lagar jag nu broccolipaj. Den kommer att bli epic. VERY. Funderar på att tvinga familjen på en tur med monopol. Men vin, massa vin^^

Proactiv v.2

Kategori: Allmänt

Tänkte uppdatera om hur det går med proactiv solution eftersom jag precis klev in i andra vackan. Får finnar där jag aldrig haft problem förut. Kinderna och halsen(!?). Blä. Dock har det blivit bättre där jag haft problem, och jag väntar spännt på perfekt hud då det ska ta 3 veckor innan resultat.
Waiting...

Hemma i Pennybridge!

Kategori: Allmänt

Har hunnit göra såhäääääääär mycket! Träffat pappsi, syrrorna och mormor. Snart bär det iväg till mammi och världens bästa sis. Awesome stavas det.
Sov så gott och akta er för tönten under sängen!

Färgadelinser@sämst.nu

Kategori: Allmänt

Fantiken vad värdelöst! Var verkligen inte värt pengarna... 250 spänn i ån! Köp inte skiten, det blir ingen förändring ändå...

Proactiv Solution!

Kategori: Allmänt

Köpte hem proactiv förra veckan och har använt det två gånger om dagen som man ska... Saken är dock att jag har fått mer finnar än vad jag fick innan. Har kollat runt lite och andra som testat det säger att det blir så den första veckan, och att det sen försvinner och blir skit fint. HOPPAS! Någon mer som testat proactiv? Om ja, blev det bättre med tiden? Kommer skriva mer om hur det utvecklas, typ vecka för vecka, så ni vet om det är värt pengarna eller inte.