husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Iliza Shlesinger!

Kategori: Allmänt

Hon är underbar!

Epilator och räkor= sådär toppen.

Kategori: Allmänt

Köpte en epilator idag på A6. Fyjävlar vad ont det gjorde. Blev sådär bra, ser fint ut, men känns lite stubbigt...
Gjorde världens godaste räksallad som jag tröstade mig med efter att jag pinat mig igenom hårborttagnings proceduren.

Smygrasister.

Kategori: Allmänt

Jag kan inte fatta hur Sd kom in i riksdagen då det verkar som att INGEN JÄVEL RÖSTADE PÅ SKITEN. Ni är patetiska. Stå för era handlingar, annars kommer SD se ut som ett gäng tysta tomtar. Ni är tysta och fega. Och smygrasister. Jimmy Åkerlund är i alla fall ärlig med att han är det. Sverigedemokrat alltså...eller?

Osvenskt

Kategori: Allmänt

Valet 2010 är valet där främlings fientligheten kom in i riksdagen. Valet 2010 är valet där Sveriges enda arbetarparti får ännu en chans att utförsäkra det sjuka och stressade folket. Valet 2010 kommer att diskuteras i kommande generationer, men inte för att det var ett lyckat val, utan för att kallt Sverige har en kall och o humanitär regering.

Bieber fever!

Kategori: Allmänt

Jag älskar ÄLSKAR Justin Bieber! Han är så söt så det gör ont i kroppen. Har lätt lyssnat på Baby 20 gånger idag. Ujuj. Valvaka snart med sweet. För övrigt har jag varit tillräckligt produktiv idag med pm-skrivande med bakishjärna. En pizza gigantus hjälpte själen lite.

Härlig söndag!

Kategori: Allmänt

Gårdagen var awesome! Avrundar huvudvärken med kaffe och pojkväns mys ^^ 

Första ölen öppnad^^

Kategori: Allmänt

Är hemma hos Goa Moa för att sedan leda ut på diverse öventyr i Jönsland^^ Dock har känslorna varit blandade, se för er själva:

Först var vi arga.Sen blev vi apglada^^Sen blev vi oss själva igen.

Ett sms från Centerpartiet

Kategori: Allmänt

Valet 2010, de dummas val.

Kategori: Allmänt

Ujuj vad arg jag blir. Såg på debatt i torsdags och där debatterade man med Sverige demokraterna. Ja. Jag skäms över att det finns så sega och fega svenskar som faktiskt tänker och har röstat på detta korkade parti. Vad är ni rädda för SD?! Jag tycker att om man ska lägga sin röst på ett sånt rassebrasse parti bara för att man inte vet vad man ska rösta på, kan man rösta på pp istället.

Soran Ismail!

Kategori: Allmänt

I love! Hur underbar får man vara?! Tycker att det är otroligt uppfriskande men människor som säger vad de tycker. Blev helt varm i hjärtat idag då jag fick höra att han kommer till Jönköping snart! Gaah lycka!

Kungarna av Tylösand

Kategori: Allmänt

Jag dör. Dom har sex, dricker konstant och är sjukt pinsamma. Gaah. That´s it.

Shopping och coca cola.

Kategori: Allmänt

I min ensamhet har jag fyndat och shoppat samt druckit avslagen cola från gårdagen. Kollade hm.se först, men dem skickar vissa saker i december(!). Wft. Skippade det och testade Nellys istället. Jag skulle kunna döda för deras kläder. Usch. Vill ha, vill ha. Well, nu ska jag ta kvällen vi hornen och somna till The Runaways. Godnatt.


Sverigedemokraterna igen då...

Kategori: Allmänt

Fick en upprörd kommentar om mitt inlägg om Sverigedemokraterna av någon som tyckte jag hade fel om, ja, i princip allt. Men IKKE! Det jag skrev var åskiter jag hade, och jag tycker att deras valfilm är patetisk. Därimot finns det vissa påståenden som kna krävas källor, och självklart kan jag fixa det. Jag tolkar deras invandringspolitik som rasistisk eftersom Kent Ekeroth, Sverigedemokraternas internationelle sekreterare själv har sagt: "– Jag är orolig för Eurabia". Eurabia är en konspirationsteori, liknande den nazisterna hade om "judarnas hemliga maktnätverk". Oh neeej! Islam kommer ta över världen! Suck. Det kommer inte hända. Om arbetslösheten menade jag på att i Bjuv, där SD har flest antal väljare i procent, är var 15 invånare mellan 16-64 arbetslösa. 1+1=2?  Var bara en tanke..

Niqab, burka och slöja<3

Kategori: Allmänt

För? Emot? Jag tycker att det är en demokratisk rättighet att få bära de plagg man man vill. Klart kommunikationen fungerar trots man bär niqab eller liknande. Gaah, va inte så trångsynta!

Vaknade med ett skrik idag.

Kategori: Allmänt

Jag känner mig så besegrad. Varje gång jag rör benet knakar och "gnor" det i knäskålen. Gärnspikar vad ont det gör! Är dock sjukt tacksam att jag hann städa och tvätta igår, samtidigt kanske det är därför jag har så ont...
Hursomhelst blir det en innesittardag idag! Yaaay! Wiiee! AAAJJJ!!!! Måste ändå plugga, känns som att jag ligger efter så detta är ju ett gyllene tillfälle att slå in den spiken i brädan, så att säga.
Oh! Hittade en påse godis jag inte orkade äta igår! Mår mycket bättre nu.

Sex med RPattz?

Kategori: Allmänt

Snart är det dax för en tripp till drömmarnas land. Själv har jag gjort sjukt skumma saker i mina drömmar. När jag var runt 7 började jag ta livet av mig själv när jag drömde mardrömmar. Funkade hur bra som helst! Detta gjorde jag så lätt för jag visste att det var just en dröm. Idag är jag så dålig på att avgöra om det är en dröm eller inte. Här om natten drömde jag om Robert Pattinson, men jag dissade honom eftersom jag har pojkvän. Fy vad jag kände mig dum på morgonen... Har också nyligen haft godis drömmar, men inte ätit något för att vara "nyttig". Hur kan man inte vakna arg när man fattar att man kunde ha ätit hur mycket som helst utan att det hade räknats?! Gaah.Nu ska det frossas!

Kategori: Allmänt

Jag och Falken har precis shoppat oss nöjda på Willy´s och ska snart börja äta pizza, godis och coca cola, känns som att denna tisdagskväll kommer bli nice.
Min förkylning har förövrigt blivit värre. Hur mycket snor kan en människa producera på 10 minuter egentligen?! Med det i åtanke lämnar jag er nu för aftonen. Toodeloo!

Sverigedemokraterna...

Kategori: Allmänt

...kan ta sig någonstans. Herregud. Deras valfilm är patetisk. Kan inte fatta att det faktiskt finns de som tänker rösta på dem, inte konstigt att majoriteten av deras väljare säkert är arbetslösa och knappt gått ut skolan. Om det inte vore så blir jag rädd... Samtidigt bor vi i ett land där alla har rätt att uttrycka sina åsikter. Ni som är Sverigedemokrater är rasister, inget annat, känns så jäkla synd att man måste stå ut med er.
Valfilmen som asdemokraterna, eh, jag menar sverigedemokraterna hostat fram:


Vodka och pamol?

Kategori: Allmänt

Jag är så sjukt fest sugen så det finns inte. Känner mig så onyttig när jag sitter i mitt rum hela dagarna. Well, knät känns bättre, kan trippa runt i lägenheten utan kryckorna så det går i rätt riktning i alla fall. Tror jag kan skippa kryckorna helt om någon vecka, vill till Ullared nu!
Vill tacka Gud för att han har hjälp forskare att uppfinna saker som voltaren, alvedon, pamol, nässpray och strepsils. Tack, och åter tack. Däremot tycker jag att man ska få köpa starkare värktabletter på apoteket, faktiskt. Om man är över 18 och inte har ett beroende av smärtstillande så tycker att man har rätt till att slippa ha ont. Det ända man kan få tag på är stark sprit som är sjukt effektivt vid smärta, men det kan man ju inte blanda med pamolen...
Får väga upp min oglamorösa vardag med en trevlig festbild. Snart hoppar jag ut ur kroppen av all rastlöshet.

Redan höst?

Kategori: Allmänt

Även om jag absolut älskar hösten måste jag säga att jag inte är klar med sommaren än. Fick jobba hela sommaren så orkade inte göra något annat än att sova när jag fick en ledig stund. Dessutom var detta året det första på tre år som jag inte åkte på festival, och det känns lite trist. Det ända jag orkade med var en heldag på härliga Lisseberg. Och det var så värt.
Och nu skulle jag ha åkt till Ullared, men det får vänta. Skulle kännas drygt att behöva hoppa omkring på kryckor bland alla plastpåsar och fantaster. Funderar dock på att ta mig till Paris eller London, bara över en helg sådär, för det är så fint och trevligt med ett litet ombyte. Men som sagt, det blir efter att benet mår bättre.
Nu ska jag skutta iväg en mini filmkväll. Det kommer bli awesome. Ha en fin kväll så hörs vi sen!
Jag i London hösten 2007.

Jag älskar soppa.

Kategori: Allmänt

Vid spisen och värmer min Findus grönsakssoppa, själv i min lathet. "Blandas med ca 2,5 dl vatten". OK. Mer energi tänker jag faktiskt inte lägga på en grönsakssoppa, jag menar, man kan ju inte göra sig av med mer energi än vad man får i sig...
Dagens schema låter lätt, men känns jobbig med tanke på att en sträcka som förr tog 5 minuter att gå tar fem gånger så lång tid med kryckor. Ska in till HLK och preppa inför morgondagens stundande seminarium.
Yaay. 

Twättdax

Kategori: Allmänt

Har dragit mig så sjukt mycket för att tvätta. Det är så läskigt att gå ner i källaren själv. Happy me att Daniel ska co- tvätta. Kanske läge att skåla i champagne nu när nya tvättstugan är fixad? (Nä justja, knarkar voltaren deluxe avec alvedon... Går det att blanda? NÄE).

Ska bli skönt att få tvätten fixad iaf, har fått springa på H&M för att köpa nya underkläder, är ändå positivt överraskad över att min garderob har klarat sig så länge som den har, två veckor och en dag.
Saknar förövrigt alla göllungar hemma. Bror har börjat plugga i Karlstad, men jag tycker han ska komma hit istället. Snyftade fram ett "tänk om vi aldrig mer kommer bo i samma stad igen" lite lätt sentimentalt när vi snackade om hans första vecka på universitetet och att vi faktiskt bor en bit ifrån varandra. Fyfan. Tycker det är lite sorgligt att vi måste bli vuxna...


Godnatt.

Knak och knak tillbaka

Kategori: Allmänt

Gaah. Nu är insparken slut och mitt ben mår sämst. Vred benet ur led och knäckte tillbaka det själv utan att veta om det. Aj. Hur som haver var det visserligen en ganska komisk händelse. Världens bästa Moa och några gulingar festade till närvaron på akuten. Försök toppa det. Sjuk smärta - öl i magen - en hårdhänt doktor och ett par betal kryckor. Känns skumt att man måste betala för kryckorna, som om man har något val när man väl behöver dem?!


Aoo.