husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Kyrkdags!

Kategori: Allmänt

Näe, men har däremot kollat på Harry Potter och kärrat ner mig ännu mer i Rupert Grint. Gingers are the way to go, typ. Vet inte om det finns så mycket mer att göra på söndagar heller förutom att ha en helig upplevelse med film och kaffe. Alot of coffe. Blev så lycklig för en stund sen så mamma kommer in och säger att hon håller på att fixa kaffe, så hon är min favorit människa idag. Inte bara för att hon gör kaffe åt mig, utan för att hon också är ginger, cirkeln är sluten.

Åker till Jönköping nu på fredag, och ska bo hos världens bästa skåning i Råslätt; PÄMMA! Jag tror att hon kommer få en mindre chock då få är medvetna om mina kaffe vanor, och hon dricker inte änns kaffe så hon kommer nog få kickar av bara lukten då mitt coffe making är en konstant sysslesättning. Men men, nu ska jag FIKA^^

Je voudrais un Français.

Kategori: Allmänt

Je suis tellement impatient d'aller en France. Il n'a vraiment fait mal au cœur. J'ai été à la recherche d'emplois dès maintenant et espérons vraiment que je peux partir cet été.Je suis si fatigué de la Suède aujourd'hui. Veux embrasser le peuple français à la tourEifel, et boire du vin toute la journée. Soit, mais si vous vous sentez obligé, ce serait bien de les caresser. Passez une bonne soirée, et de prendre facilement la nuit.


Värt.


Civilis!

Kategori: Allmänt

Happyface. Hör hur Mini Anne blir utsatt för en hjärtstartare. Älskar rösten som guidar en igenom hjärtstartarmaskinen. Han verkar lixom lite stressad...


Kumla<3

Kategori: Allmänt

Nej inte idag. Himmelen är grå och vädret är jävligt. Det ända som varit uppiggande idag är morgonkaffet med mamma och bussturen som åker förbi Kumla anstalten. Jag vet inte varför men den stora gula byggnaden gör mig väldigt glad.

Nu är det dax för morgonfika nr.2. Aj lajk maj praktiik.