husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Ett besök hos medicinmannen.

Kategori: Allmänt

Herregud! Min knä som jag hade sönder i höstas har bråkat lite med mig den senaste tiden. Jag har fått träffa läkare och dyrlikt men dom har bara sagt: "Ditt knä är helt återställt", när det känns som att jag har en stor legobit mellan knäskålen och benet. Idag fick jag i alla fall en tid av min fina pappa till en kille som typ knäcker igenom kroppen och trycker på nerver där man har ont. Kan handla om allt från en idrottsskada, arbetsskada, stressrelaterade och alla antra typer av smärta små tomtar kan ha åstakommit sig. Jag får först lägga mig ner på en brits och han ser på en gång(!) att min vänstra knä inte mår så bra. Efter cirka 40 minuters tryckande och klämmande var knät som nytt. Ahmaaazing! Han hade också ett lagom stort sortiment av naturmedicin, den moderna tidens medicinman! Kommer från och med nu dissa den vanliga sjukvården, dom har gjort absolut noll för mig.


Feather extension!

Kategori: Allmänt

Haha, så jäkla lyckat. Här går jag och klickar hem något som inte riktigt har slagit igenom i Sverige än, och dagen efter skriver kissie att hon satt in sånna så de är slutsålda överallt. Mina kommer på fredag och det är så sjukt snyggt!Vuxenpoäng!

Kategori: Allmänt

Med tanke på det senaste inlägget om att lära Pämms dricka kaffe har jag bestämt mig för att sakta men säkert ta bort mjölken i mitt kaffet. Tiden är kommen, jag är mogen nog.

Blodet kommer flyta, bäbisar kommer gråta. I will laught.

Kategori: Allmänt

Klockan är visserligen bara strax efter nio, but hey, är redan inne på tredje kaffekoppen. Sweet life of kontorsarbete avec en fin fin kaffemaskin. Dock måste jag påpeka att de olika kaffesorterna man kan välja på denna fina automat skrämmer mig lite, latten som finns smakar fantastiskt dåligt. Det smakar inte kaffe, inte mjölk, utan någon typ av aromatiskt fail av de rester som maskinen vill bli av med. Min kaffe favorit i dessa miljöer, efter utbudet såklart, är ett vanligt svart kaffe som man häller helt vanlig svensk mjölk från någon bondgård i närheten. Klass. Prestige. Happyface.

BTW! Om 29 dagar tänker jag sitta och tvinga i Pämms kaffe på starbucks i Paris. Förvända er skrik, tårar och blod! Mohahaha!

För att jag är upptagen.

Kategori: Allmänt

Det är därfar jag inte hinner skriva så mycket nuförtiden. Jobbar, lever och svälter. Det vackra livet en student lever på sommaren, utan CSN. Har dock ett jobb som jag trivs sjukt mycket med, och eftersom jag har jobbar 50 timmar extra so far, ska jag åka till Paris! En underbar spontan ideé som idag blev till verklighet då både hotell och flyg är bokat. Vem kommer på en sådan underbart spontan tanke kan man fråga sig?! Jo, jag och Pämms, min skåning. Har känns mig lite smått heartbroken efter att Sweden Rock Festival var slut, och ja, det kanske fälldes en tår eller två dagarna efter hemkommsten. Men nu blickar jag frammåt, fakking Paris! Lycka.Färgblind.

Kategori: Allmänt

Blev nyligen taggad i några bilder på facebook från vårens sista kåren, och vet ni, jag är blond deluxe nu! Hade aldrig fått denna insikt och det inte hade varit för fajebokken. Ser lite läskigt ut på nått vänster, har själv gått runt med tron om att jag varit lite mer åt det ljusbruna hållet. Men men, känns skönt att jag kommer slippa färga det mer nu, och tur är väll det. Ni ser nu på sverigen fattigaste 21-åring. Vad göra? Jo, fira (h)julafton denna kvällen. Skål för det!