husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Duktig 28 maj, 2011

Kategori: Allmänt

Två bilder som beskriver min helg, jag har varit lagom duktig...

FF - Fuck Frälsningsarmén

Kategori: Allmänt

Jag gillar organisationer som lyfter fram och hjälper människor i nöd, och beundrar verkligen de människor som tar av sin egna tid för att hjälpa andra. Det är därför jag blir så ledsen när jag ser sånt som kalla faktas granskning där de trycker ner och diskriminerar människor för att de är homosexuella. Jävla röfhattar. De nämnde ett bibel citat som jag reagerade på, och jag hade en annan tolkning då denna rad:
"Du får inte ligga med en man som man ligger med en kvinna; det är något avskyvärt."
— (3 Mos 18:2)Det ända jag får ut av denna rad är att man inte ska sexa sin kvinna i röven, därimot får man ligga med män hur mycket man  vill, bara man gör det i tvåan. Men verkligen, vilka typer. Tycker som sagt att det är otroligt tråkigt att frälsningsarmén har agerat som de har, har alltid gillat deras secondhand och köper mycket där, men nu är det slut med det. Hoppas att fler reagerar och bojkottar frälsningsarmén, och köper cheesburgare till de hemlösa, det tänker jag göra.
Ni kan sluta ta mina skattepengar också. Puss.

Intresse: blod.

Kategori: Allmänt

Nu har jag väntat tillräckligt länge för att kolla på de två sista avsnitten av True Blood säsong 3 för andra gången. I´m like dying on the inside and craving it, typ. Har aldrig sett en sån serie jag bara måste glo på avsnitt efter avsnitt (eller jo, Sex and the City, men det ända blod som diskuterad där är i tråkig kvinnoform). Nu ska blodet flyta! Och jag ska dricka kaffe och försöka vara vuxen idag och tvätta och städa. Tack gud att man inte är bakis.

Oh Andy!

Kategori: Allmänt

Jag ska bli en SILF! Läth!
Duktig tönt.

Kategori: Allmänt

Bara för att det är lördag har jag bestämt mig för att plugga, så jag och Pämms har tagit oss in (läs: CYKLAT!!!) till högskolan för att berika våra hjärnor med alfabetsfibrer. Känns som jag har sjukt mycket arbete framför mig den kommande månaden: en töntig resttenta och ett projektarbete. Åhej hopp. Kännde mig hursomhelst övermotiverad i morse och städade hela lägenheten, och lagade till kyckling med tillhörande grönsaker i ugnen och fixade till kaffe med smak av kanel/kardemumma. Pepp för dagen. Sen blir det tjingeling buffé med kvinnan, bara för att hon är så duktig på att sysselsätta sig med att göra grisnäsa i camen.