husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Hardcore antibiotika!

Kategori: Allmänt

Var iväg till VC igår för min acne och fick tetralysal utskrivet. Hoppas att det har effekt på mig och mina finnar, it´s like a bittersweet goodbye, but 8 years is a long time. Har för övrigt ingen energi i kroppen, ska morgonpreppa mig med tv4 webtv, känns som att denna morgon är gjort för ett avsnitt "Kvinnor som mördar". Behöver peppa upp mig lite.

Nu jäklar blåser det!

Kategori: Allmänt

Vaknade upp vid halv 7 av att mitt fönster smäller upp, är förvånad över att det inte gick sönder. Men det är kul med extrem väder på nått hörn, gillar också när det snöar så mycker så man knappt kan gå ut. Call me crazy, men det är nått med den isolerande känslar som är lite busrolig. Förutom det trevliga vädret mår jag fortfarande piss, mår illa och kan inte äta, men gudarna vet att jag ger det tappra försök för att sedan 10-20 minuter må ännu sämre. Ska till skolan idag på föreläsning så jag pallar inte att försöka. Tack jesus för vätske ersättning.

Who´s afraid?

Kategori: Allmänt

Har precis kollar klart på säsongsfinalen i True Blood, och det var fanimej ett sjukt avsnitt. Lika många utropstecken blev det frågetecken så det ser ut som att det blir en säsong 5, awesomeness! Även om min True Blood hunger har avtagit lite denna gång är jag galet nyfiken på vad som hända skall. Gaah. Hur ska jag kunna sova efter det här?! Tror Eddie får fixa det. Annars har mitt humör varit sådär idag, magen knyter sig och jag är superstressad inför skolan och USA. Vaknade kl. 02.43 inatt och kunde inte somna om, satte mig och börja maila min kontakt person på SDSU om massa info som kan vara bra att ha. Puh. Sen kom jag på den superduper smarta (NOT) idéen om att tänka på dem som har det mycket jobbigare än mig själv. Det hela slutade naturligtvis att jag sitter och glor på en dokumentär om 9/11 vilket resulterar i tårattack och ännu mindre peppighet. Min hjärna är så sjukt överstimulerad. Om väggen är nära, ska man ta på sig en hjälm och springa in i den eller lägga benen på ryggen och dra åt andra hållet och hoppas på att den inte hinner ikapp?

Har ätit gammal mat...

Kategori: Allmänt

...vilket resulterade i ett konstaterande av anledningen varför jag har mått illa den senaste veckan. Boven i dramat var gräddfilen som visade sig vara närmare två veckor efter "bästföre" datumet. Euwww. Jag brukar sällan kolla på bäst före, kör mer med "lukta, smaka, kolla"-metoden och den har funkat otroligt bra fram tills nu. Mår som en ledsen rädisa, eller ja, kroppen iaf. Det tråkiga är att jag hann äta den dära jävla gräddfilen innan jag upptäckde att den var dålig. Till mitt försvar smakade den bra när den gick ner, mindre bra när den kom upp.

Ett roligt SMS.

Nya naglar!

Kategori: Allmänt

Har haft en sån sjukt skön filmdag idag. Har redan hunnit kolla på The Slaughter Rule, Balck Cloud, The Notebook och nu betar jag av miniserien Comanche Moon. Dagens tema heter Eddie Spears, woop woop! Multitaskade och fixade naglarna en snabbis också, hittade rosa små nagerdekorationer som jag inte använt än, så jag passade på att spica upp händerna lite och det blev superfint!

Älskade Barbie!

Kategori: Allmänt

En annan tolkning. Typ.

Dyngkåt...

Kategori: Allmänt

...och hur helig som helst. Har precis kollar på Mia Skäringers show på SVT play, och den var så sjukt bra. Trodde hon mest var komiker men showen var riktigt djup och ärlig, och inte alls så lustig alla gånger. Se den imorgon kl. 21.45 på SVT1 så ser ni vad jag menar. Fick en liten feel good känsla av den. It was awesome!

The word FUCK

Kategori: Allmänt

Tycker denna video är hysteriskt kul, likaså användbar och lärande.

Yoü and I

Kategori: Allmänt

Förmiddagspepp med världens nu mysigaste låt. Försöker finna insperation till att städa klart rummet. Det går sådär.Klippte mig lite.

Kategori: Allmänt

Saker som händer när jag har tråkigt:
  • Jag börjar röja i rummet.
  • Jag letar småpengar i alla gamla väskor och vinterjackor. Ibland undrar jag om det är en snäll själ som använder dem och glömmer kvar sin växel eftersom sådanna sysselsättningar gör mig lagom rik.
  • Gör en ny spotify-lista.
  • Riva ut garderoben för att sedan låta alla kläder ligga i min puff och marineras av det nyttiga dammet i mitt rum. Den egentliga anledningen är att jag är för slö för att vika ihop allt och lägga det till rätta igen.
  • Kolla youtube.
  • Klippa min lugg.

Två anledningar till stöld.

Kategori: Allmänt

Anledning ett:
Ein Mowa med mina två favvo män.
Anledning två:
Ein blåsfisk.

Uh oh.

Kategori: Allmänt

Galen dag. USA ansökningspapprena skickades iväg och inväntar nu och vi var på internationella kontoret i 2 timmar med att bara fixa iordning allt. Puh! Kick-offen var igår, nu lagd tidigare på höstterminen bara för att vissa ska ha skickat in sina ansökningar den 30 september, förutom jag som tydligen hade en dead-line den 15 september, vilket resulterade i en mindre panikattack och ett jävla massa ringande till Örebro kommun och CSN (måste ha gymnasiebetyg och certificate of loan för ansökningen, vilket inte hinner att skickas i tid för att både Örebro kommun och CSN fikar för mycket). Hur som haver var de på internationella kontoret hur snälla som helst och hjälpte till med allt, "so I will compensate the application somewere in the near future".

Har inte fått hem mina böcker än heller, dom på adlibris fikar säkert en hel del också.
Titta Brookings:D:D