husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

Vem har gjort detta?!

Kategori: Allmänt

Nu blir jag arg, VEM har tagit mina bilder för att använda som profilbilder?! Jävla tönt! Är du så jävla ful själv så att du inte fastnar på bild eller?! FU! Vet att bilden är tagen från bloggen då hjärtat på kinden är dit målad just för bloggen.

Titta! WFT?! Om nån vet vilken sida den är tagen från kan ni höra av er!


Nu brinner det..

Kategori: Allmänt

...igen i Råslätt. Satt vid datorn och kände att det började lukta rök, vilken det senare skulle visas komma en överaskande brand. Happy face. Gick ut och fick tag på en brandman som sa att det brunnit i källaren igen. Det är alltså samma hus som tidigare (98-100 huset) där jag bor. Varför sattsar inte Vätterhem på att få tag på pyromanen?! Fattar inte, det ända de gör är att hota med kollektiv bestraffning med höjda hyror osv. Sämst VH, sämst. Är otroligt påfrestande att bo i ett hus som brinner i princip konstant. Så nu vet ni, sov så gott. Själv ska jag ligga och andas in den gummidoft som branden förde med sig^^ Snälla sätt upp övervakningskameror nu va. 

Test: Colour B4 by Scott Cornwall

Kategori: Allmänt

Det är inte blekning, utan en helt ny typ av avfärgning som inte påverkar ditt naturliga hår. Var otroligt skeptisk, men vet ni vad? Det var den mest fantastiska upplevelsen! Jag som ofta ändrar färg och bleker mitt hår är officiellt kär i denna kräm. Gick från röd till blond (min naturliga hårfärg) vid endast en behandling. Awesome? AWESOME! Den finns på City gross och kostar 149:-, otroligt värt!

Förlåt. Ge mig utmaningar.

Kategori: Allmänt

Jag skäms så hemskt mycket, förlåt förlåt! Ska bättra mig på att blogga, men skyller på julen, man får vara slö då! Men förlåt ännu en gång.

Min jul har varit kul och trevlig och nyår var awesome. Sjukt awesome.
Har en ideé btw, eftersom jag testar många nya produkter som Proactiv osv kan ni väll ge förslag på vad ni jag tycker ska testa härnäst. Bra? BRA!