husgud

Vissa tror på bibeln, jag tror på 50 nyanser av grått.

36 dagar kvar då.

Kategori: Allmänt

Happyface turnes to realityface. Känns som att jag ligger efter med så mycket, fast egentligen är det bara flygbiljetterna som behöver bokas. Sen ska det tilläggas att jag ska flytta, skriva c-uppsatts och fira jul innan så när det finns saker att göra går tiden fortare. Swooop! Jajust! Ska försöka fåtag på råslätt vårdcentralen också, måste fixa stelkrampsprutan och diverse papper angående min vaccinations historia. USA känns omständigt.

Idag peppa rjag mig med min nya fina USA-tröja^^ Och så ska jag äta Ben&Jerry glass till brunch. Halla!

Det var då fan.

Kategori: Allmänt

Klart det ska fucka upp sig två dagar innan Stockholm. Lagom stressad som det är.
Blä. Peppar mig lite med min fiiina vägg på Eddie Spears och Rick Mora. Love! Och för ni som inte vet det så gör instagram en skitsnygg. Kärlek på det också.

Znooozzz....

Kategori: Allmänt

Jag har legat och dragit mig i två timmar(!) innan jag nu beslöt mig för att gå upp. Har en proppad lista på vad som ska göras, och min dead-line är kl.17.30-ish. Ska städa, baka, tvätta, plugga, betala skolavgift (typ nån sevis) och lägga in alla kläder i garderoben. Eventuellt ska jag hinna dricka kaffe och äta också, men det är inte prio ett. Maten alltså, kaffe är alltid prio ett. Sen blir det invigning för nån byggnad i centrum, och sen är det fiiiiiiika<3

Klar för Brookings. Typ.

Kategori: Allmänt

Har hamstrat ihop alla papper nu som ska med till ambassaden, förutom den applications grejen som finns på deras hemsida. Känns gött måste jag säga. Sen kan jag inte riktigt fatta att jag klarade tentan heller och att jag bara har C-uppsattsen kvar, sen no more Jönköping. Ever.

Idag har jag inte gjort så mycket mer, kollade på första Hell on Wheels med Eddie Spears mfl. Så sjukt bäst, behövde en ny serie att kolla på efter True Blood.
Dimma!

Skiiit.

Kategori: Allmänt

Igår fick jag ännu ett mail från South Dakota State University, och snart får jag mina papper därifrån och då blir det visum för hela slanten (ja, för det kostar att åka iväg, 1000 kr dit och 2000 kr dit, och 7000 på det där osv...) Dessutom såg jag att min skola ville att jag skulle fixa papper på alla de vaccinationer jag fått sen jag var bäbis vilket känns otroooligt överflödigt och segt. Och så måste jag ringa skatteverket, CSN och satan och mans moster...

Men mitt liv handlar faktiskt bara inte om att fixa massa papper till ambassaden eller multicultural office, jag kollar på True Blood också, som fan. Igår kollade jag 14 timmar, och jag kan ärligt säga att jag inte tror att människan är skapt för det, man mår skumt.'
Sen vet jag att jag inte skriver så mycket längre, men det finns en enkel anledning: Jag pluggar sista terminen i Jönköping och jag har fullt upp. I USA känns det som att det finns lite mer att skriva om eftersom det finns massa mormoner där. Och dom tycker jag om. Jättemycket.